A katalógus regisztráció nélkül is használható!

Szeretettel köszöntjük Önöket a Fót Városi Könyvtár honlapján.

Könyvtárunk a Fóti Közművelődési és Közgyűjteményi Központ része. Fót város közigazgatási központjához közel, az Ifjúsági Ház földszintjén található a könyvtár központi részlege. Fiókkönyvtárunk Kisalagon, a felújított Varga-villa épületében működik, a Kisalagi Közösségi Házzal egy épületben, a Sportpályával szemben.

A központi könyvtár és a fiókkönyvtár együttes dokumentumállománya közel 60.000 tételből áll. A könyveken, elektronikus dokumentumokon kívül folyóiratok széles választéka áll olvasóink rendelkezésére.

Digitális Jólét Program Pontként működve közel 15 éve biztosítjuk a központi könyvtárban az internet elérését, a számítógépeket, nyomtatási, fénymásolási lehetőséggel együtt.

Honlapunkon keresztül elérhető elektronikus katalógusunk, melyben mind a központi könyvtár, mind a fiókkönyvtár állománya megtalálható, a lelőhely és részlegadatok feltüntetésével. Regisztráció után beiratkozott olvasóink személyes fiókjukban megtekinthetik a nevükre kölcsönzött dokumentumokat, valamint hosszabbítást, előjegyzést kérhetnek. A katalógusban való kereséshez nem szükséges regisztrálni.

 

 

 

 

MUNKATÁRSAINK

Varga Erika

könyvtárvezető helyettes, olvasószolgálatos

Kőszegi Réka

könyvtárvezető

Beregszászi Lili

feldolgozó könyvtáros

Csatóné Földes Andrea

tájékoztató könyvtáros

Pap Anita

gyermekkönyvtáros

Szabó Lászlóné (Krisztina)

fiókkönyvtáros