A katalógus regisztráció nélkül is használható!

Csapody Kinga: Utazik a család

„Messze vagyunk még? Mikor érünk már oda?” – kérdezik a családi utazások alkalmával minduntalan a gyerekek.
Csapody Kinga mesekönyvsorozatából egy kedves, szeleburdi családot ismerhetünk meg magyarországi utazásaik során. A három gyermek szüleikkel és a család állataival járják be az ország legszebb részeit a Vértest, Pécset, Dél-Baranyát, a Tisza-tavat, Esztergomot, a Dunakanyart, a Velencei-tavat és Egert. A mesefolyam 9 kötetes, mindegyik kötetben részletesen megismerhetjük a családot: Tilda az anyuka, Zsuzska és Teó ikrek, Rozi a nagytesó, Tódor az apuka, Tóbiás a kutyus és Nasi a cicus.
Kalandjaiból ötleteket meríthetünk a nyári szabadsághoz vagy egy hétvégi pihenéshez: hol érdemes túrázni, mit érdemes felfedezni, milyen múzeumokat, várakat érdemes meglátogatni, milyen tanösvényeken lehet barangolni, milyen fesztiválokon lehet részt venni.
A könyvben részletesen tájékoztatást kapunk, hogy a kirándulások időtartamáról és a tervezett túra hosszáról, valamint a pihenőhelyekről. Az egyes kötetek végén internetes elérhetőségeket is találunk, ami megkönnyíti a tájékozódást. A szép kivitelű kiadványokat Szalma Edit bájos rajzai színesítik.
Ha túratippekre van szükséged az országon belül, akkor gyere és kölcsönözd ki könyvtárunkból ezeket a klassz mesés úti ismertetőket.

Szóljon hozzá!