A katalógus regisztráció nélkül is használható!

Könyvtárunkról

Szeretettel köszöntjük Önöket a Fóti Városi Könyvtár honlapján.

Könyvtárunk a Fóti Közművelődési és Közgyűjteményi Központ része. Fót város közigazgatási központjához közel, az Ifjúsági Ház földszintjén található a könyvtár központi részlege. Fiókkönyvtárunk Kisalagon, a felújított Varga-villa épületében működik, a Kisalagi Közösségi Házzal egy épületben, a Sportpályával szemben.

A központi könyvtár és a fiókkönyvtár együttes dokumentumállománya közel 60.000 tételből áll. A könyveken, elektronikus dokumentumokon kívül folyóiratok széles választéka áll olvasóink rendelkezésére.

Digitális Jólét Program Pontként működve közel 15 éve biztosítjuk a központi könyvtárban az internet elérését, a számítógépeket, nyomtatási, fénymásolási lehetőséggel együtt.

Honlapunkon keresztül elérhető elektronikus katalógusunk, melyben mind a központi könyvtár, mind a fiókkönyvtár állománya megtalálható, a lelőhely és részlegadatok feltüntetésével. Regisztráció után beiratkozott olvasóink személyes fiókjukban megtekinthetik a nevükre kölcsönzött dokumentumokat, valamint hosszabbítást, előjegyzést kérhetnek. A katalógusban való kereséshez nem szükséges regisztrálni.

 

 

 

 

MUNKATÁRSAINK

Kaba Eszter

könyvtárvezető

Barócsi Istvánné

feldolgozó könyvtáros

Pap Anita 

feldolgozó könyvtáros

Kiss-Simon Judit

gyermekkönyvtáros

Szabó Lászlóné

fiókkönyvtáros