1 hozzászólás

 1. Fotikonyvtar dátum 2018-05-03 20:30

  Szeretettel várunk minden érdeklődőt 2018. május 10-én, csütörtökön a “Közösségek Hete” alkalmából a központi könyvtárba.
  Egész napos rendezvényünk a közösségben rejlő erőre szeretné felhívni a figyelmet, mert együtt lenni jó, együtt tenni jó!
  A Fóti KönyvForduló lelkes civil kezdeményezői és önkéntesei remek példát adtak/adnak az önzetlen összefogás erejére. A közösség érdekében végzett munkájukat a benyújtott kulturális pályázatok elbírálásakor önkormányzatunk is értékesnek találta, így örömmel jelenthetjük be, hogy május 10-én van mit ünnepelni! Az elnyert összegből egy kültéri könyvszekrény fog megvalósulni, melyhez a Fóti Városszépítő Egyesület is igen nagy mértékben hozzájárul anyagilag.
  Raktárunkban már 4 könyvespolc sorakozik nagylelkű lakossági felajánlásokból, ezeket beltéri helyszíneken fogjuk felállítani.

  Május 10-én nap közben 10 órától egész nap KönyvFordulót tartunk, hozhatnak és vihetnek is bátran ingyen könyveket, várjuk azok jelentkezését is, akik szívesen csatlakoznának a lelkes csapathoz. 18 órakor kezdődik projektnyitó ünnepségünk, ahol megismerhetik az előzményeket, az eddig elvégzett munkát és a pályázat eredményét. Ezt követően kötetlen beszélgetésre invitáljuk Önöket egy kis vendéglátás keretében, valamint megtartjuk a Fóti KönyvForduló szokásos megbeszélését.

  A nagyon közeli jövőben a szekrények átfestéséhez, átalakításához fogunk önkénteseket keresni. Igazi alkotómunka lesz, megtervezett design alapján.

  A rendezvény nyilvános, nem csak klubtagok vehetnek részt!

  http://www.kozossegekhete.hu

Szóljon hozzá!